Individuele coaching

Intro

In de wereld waarin wij leven lijken de keuzes en mogelijkheden oneindig. Het geluk is overal en je kunt alles worden wat je wilt. Hoe komt het dan dat je je ongelukkig voelt of vast loopt in je werk of leven? Misschien omdat het niet zo gemakkelijk is om zin te geven aan je leven als alleenstaande 50+ vrouw. Om je bestemming in het leven te vinden als je geen partner en kinderen hebt. Maar de wereld wacht op jou! Hoewel je het misschien nog niet, of niet meer kunt geloven. Je weet al genoeg, je kunt al genoeg, je bent al genoeg. Zullen we een stukje samen op lopen? Ik ondersteun je graag vanuit mijn ervaring.

Voor wie

Een persoonlijk coaching traject is voor jou als je het op dit moment even niet meer weet, als je geen helder beeld of idee hebt welke kant je op moet gaan. Als je bent gestruikeld op je levenspad of je zingeving achter de horizon lijkt verdwenen.

Werkwijze

Het coaching traject start met een intakegesprek om je wensen te bespreken, te bekijken of het ‘klopt en klikt’ en om je wensen en doelstellingen te bepalen. Vervolgens werken we met coaching gesprekken van (maximaal) 1,5 uur. Een traject bedraagt vier gesprekken. Daarna kun je uiteraard beslissen om nieuwe gesprekken te plannen.

Een persoonlijke en no nonsens benadering is kenmerkend voor mijn stijl van werken. We werken met lichtheid en diepgang. Vanuit ‘hoofd, hart en handen’: vanuit een professionele basis van theorie en ervaring, met oprechte aandacht voor jou en met een flinke vleug (eigen-)wijsheid. Binnen een veilige setting word je ‘gespiegeld en geprikkeld’ maar altijd vanuit verbinding. We werken aan de hand van verhalen, beelden, rolmodellen, feedback, praktische en creatieve oefeningen.

Uitkomsten, afhankelijk van je persoonlijke situatie heb je:

  • Hervonden zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde
  • Hernieuwd inzicht in je persoonlijke waarden, drijfveren, talenten
  • Niet effectieve gedrags- of interactie patronen doorbroken
  • Een completer en helderder beeld van wat je in de wereld wilt zetten
  • Een besluit of eerste stap genomen voor een nieuwe fase in je leven of werk
  • De warme, wilde en/of wijze vrouw in jezelf (her-)ontdekt

Praktisch

De locatie en data stellen we na akkoord in onderling overleg vast.

Investering

De investering voor een intakegesprek van een uur in (de buurt van) Utrecht bedraagt 49,95. Investering voor het coachingtraject met vier coachinggesprekken van maximaal 1,5 uur in (de buurt van) Utrecht bedraagt € 1.495,-. Dit bedrag is BTW vrij en inclusief voorbereiding, opdrachten en huur van de locatie. Neem gerust contact met me op om je vragen of de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik heb belangstelling voor een coachingtraject,
neem graag contact met me op.

“No one can make you feel inferior without your consent.”

Eleanor Rooselvelt