Selecteer een pagina

Individuele coaching

Intro

In de wereld waarin wij leven lijken de keuzes en mogelijkheden oneindig. Het geluk is overal en je kunt alles worden wat je wilt. Maar hoe komt het dan dat je je ongelukkig voelt, vast loopt in je werk of leven? Eén van de antwoorden is dat het in deze tijd niet gemakkelijk is zin te geven aan je leven als alleenstaande 50+ vrouw. Wat is je bestemming in het leven als je geen partner en kinderen hebt? Wat kun je de wereld bieden? Wat wil je de wereld bieden?

Voor wie

Een persoonlijk coaching traject is voor jou als je om wat voor reden en welke manier dan ook vastloopt in je leven of werk.

Werkwijze

Een coaching traject start met een intakegesprek om je wensen te bespreken, te bekijken of het ‘klopt en klikt’ en om je wensen en doelstellingen te bepalen. Vervolgens werken we met coaching gesprekken van (maximaal) twee uur. Een traject bedraagt minimaal vier gesprekken. Daarna kun je uiteraard beslissen om nog een aantal nieuwe coaching gesprekken te plannen.

Een persoonlijke en no nonsens benadering is kenmerkend voor de stijl van werken. We werken met lichtheid en diepgang. Vanuit ‘hoofd, hart en handen’: een professionele basis van theorie en ervaring, met oprechte aandacht voor jou en met een flinke vleug (eigen-)wijsheid. Binnen een veilige setting word je ‘gespiegeld en geprikkeld’ maar altijd vanuit verbinding. We werken aan de hand van (mythologische) verhalen, beelden, levende rolmodellen, feedback, praktische en creatieve oefeningen.

Uitkomsten, afhankelijk van je persoonlijke situatie

  • Hervonden zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde
  • Hernieuwd inzicht in je persoonlijke waarden, drijfveren, talenten of ambitie
  • Niet effectieve gedrags- of interactie patronen doorbroken
  • Een completer en helderder beeld van wat je in de wereld wilt zetten
  • Een besluit of eerste stap genomen voor een nieuwe fase in je leven of werk
  • De warme, wilde en/of wijze vrouw in jezelf (her-)ontdekt

Praktisch

De locatie en data worden na akkoord van een voorstel in onderling overleg vastgesteld. Je kunt je opgeven voor een intakegesprek door bijgaand formulier in te vullen en op ‘verstuur’ te klikken.

Investering

De investering voor een intakegesprek in (de buurt van) Utrecht bedraagt € 25,-. De investering voor het coachingtraject met vier coachinggesprekken van maximaal 1,5 uur in (de buurt van) Utrecht bedraagt € 1.095,-. Dit bedrag is inclusief voorbereiding, opdrachten en huur van de locatie.

Ja, ik heb belangstelling voor een coachingtraject,
neem graag contact met me op.

“If you obey all the rules you miss all the fun.”

Katherine Hepburn